Greving & Greving nodigt u uit voor een revolutionaire oogmeting

Onze ogen zijn misschien wel onze belangrijkste en meest waardevolle zintuigen en goed en ontspannen zien draagt in hoge mate bij aan de kwaliteit van ons leven. Juist in deze tijd waarin we iedere dag visueel tot het uiterste geprikkeld worden. Denk alleen maar aan alle tijd die u besteedt aan kijken naar de televisie, op uw beeldscherm, uw smartphone of de iPad en de inspanning die uw ogen in het verkeer leveren.

Als opticiens zijn wij altijd op zoek naar innovaties waarmee wij uw zicht kunnen optimaliseren en de inspanning van uw ogen minimaliseren.

Eens in de zoveel tijd maken we daarmee een grote stap vooruit. Bijvoorbeeld bij de uitvinding van het multifocale brillenglas en meer recent bij de ontwikkeling van beeldschermglazen voor achter de computer.

Nu introduceren we samen met Essilor een revolutionaire meettechnologie waarmee we uw ogen nog nauwkeurig kunnen meten.

De afgelopen maanden hebben we daarvoor in al onze winkels fonkelnieuwe apparatuur geïnstalleerd. De uitkomst van de meting met deze nieuwe technologie drukken we niet meer uit in stappen van 0,25 dioptrie (zoals u als brildrager jarenlang gewend bent) maar in 0,01 dioptrie. Een veelvoud nauwkeuriger dus. Dat resulteert in brillenglazen met een ongekende precisie!

Ervaar zelf deze spectaculaire innovatie in kijkprecisie en maak vandaag nog een afspraak voor een oogmeting. Tijdens de meting ervaart u direct wat deze revolutionaire technologie voor u kan betekenen.


Kies uw winkel en Maak en afspraak