WORD JIJ ONDERDEEL VAN ONZE
GREVING & GREVING FAMILIE?

Voor onze vestiging in Groningen zijn wij per direct op zoek naar een gediplomeerd opticien of contactlensspecialist voor 32 tot 38 uur per week.

 

Wij zijn Greving & Greving

Een succesvol familiebedrijf met op dit moment 14 vestigingen in Noord-Nederland. Dit maakt ons een van de grootste zelfstandig opererende optiek-families.

Wij hebben altijd de laatste mode in huis door onze grote collectie merk en design brillen én onze eigen huiscollectie. Dit in combinatie met de nieuwste apparatuur maakt dat wij voor iedereen de juiste bril in iedere prijsklasse in huis hebben.

Onze Greving en Greving familie bestaat uit een hecht team van optometristen, contactlensspecialisten, opticiens en verkoopmedewerkers die onze klanten voorzien van het juiste advies en het leveren van de gewenste hoge kwaliteit en service.

 

Dit neem je mee 

Je bent een gediplomeerd opticien of contactlensspecialist die zich graag verder wil ontwikkelen in een stimulerende omgeving. Je hebt een positieve houding en sterke communicatieve vaardigheden waarbij gastvrijheid voor jou een vanzelfsprekendheid is.

 

Dit bieden wij

Wij bieden jou de kans om deel uit te maken van onze snelgroeiende Greving en Greving familie, waarbij je binnen een levendig bedrijf de kans krijgt om je op persoonlijk en professioneel vlak verder te ontwikkelen. De beschikbare functie binnen onze vestiging in Groningen bedraagt een dienstverband van 32 tot 38 uur per week met een marktconform salaris. Je werkdagen en tijden zijn in overleg, maar hangen samen met de openingstijden van de vestiging.

Hebben wij hierboven de perfecte baan voor je omschreven?

Dan zien we je reactie graag tegemoet via vacature@greving.nl.
Voor vragen zijn we bereikbaar op 050-3186029.

 

Deel het op: